Ανακοινώσεις

* 15 Παιδιά του προγράμματος στη Λεμεσό εντάχθηκαν δωρεάν  στο σώμα Προσκόπων Λεμεσού σε μία προσφορά του "Μάριος Καίσης training team first aid" και σώμα Προσκόπων Λεμεσού.

* Στις 18 - 20 Νοεμβρίου τα παιδιά του προγράμματος TKNS προγραμματίζουν κατασκήνωση στον Πρόδρομο όπου θα πραγματοποιήσουν διάφορες δραστηριότητες μεταξύ άλλων περπάτημα σε μονοπάτια της φύσης, κυνήγι θησαυρού, διαγωνισμό μαγειρικής και χορού, κατασκευές στη φύση και άλλα πολλά.

* Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση στη Λήδρας με ζωγραφική για τα παιδιά του προγράμματος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Νόσο.

 

* Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση στο Παραλίμνι με κανό για τα παιδιά του προγράμματος.

* Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση με τα παιδιά του προγράμματος στη Λεμεσό με επίσκεψη στο Ζωολογικό Κήπο.

* Σάββατο 8 Οκτωβρίου δράση στο Γραμμικό Ποδηλασίας στη Λεμεσό.

* Κυριακή 2 Οκτωβρίου δράση στη Λεμεσό.

* Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μάθημα Πρώτων Βοηθειών στη Λεμεσό.

* Κυριακή 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Ιστιοπλοΐα στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στη Λεμεσό.

* Πέμπτη 21 Ιουλίου και Παρασκευή  22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί δράση ΔΩΡΕΑΝ στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρείου προσφορά του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου.

* Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί δράση στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού με τα παιδιά του προγράμματος από τη Λεμεσό.

* Την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Φασούρι "Water Park" με τα παιδιά του προγράμματος.

* Την Παρασκευή 8 Ιουλίου με Σάββατο 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Camping στο Grammar School Λευκωσίας για ένα βράδυ και το πρωί στις 9 Ιουλίου θα πάνε Λεμεσό στη παραλία του "Ladies Mile" και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε φουσκωτά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα.

* Το Σάββατο 2 Ιουλίου θα υπάρχει εκδρομή στο ζωολογικό κήπο και στη συνέχεια σε παραλία στη Λεμεσό.

* Δράση το Σάββατο στις 25 του Ιούνη στη Λάρνακα με παιδιά από τα σχολεία της περιοχής της Ορόκλινης. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν και να παίξουν Beach Volley.

* Τα παιδιά του προγράμματος στη Λευκωσία θα συμμετέχουν δωρεάν στο Summer School που πραγματοποιεί το Grammar School.

*Η δράση θα διεξαχθεί στο Protaras Tennis Court, στις 04/06/2016, ημέρα Σάββατο, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ και σε αυτήν θα συμμετέχουν επίσης παιδιά της Γενικής Άθλησης και των Εξειδικευμένων προγραμμάτων του ΑΓΟ. Θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του τένις, του badminton, του water polo, του aqua aerobic και του mini volleyball.

Θα υπάρχει λεωφορείο για τα παιδιά του ΑΓΟ, το οποίο θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Σχολείο Δερύνεια Γ’ στις 8.00 και θα επιστρέψει γύρω στις 14.30.